SETENGAH COUPLE FOR THE ROAD!

A Couple for the Road minangka Blog Wisata lan Kuliner Budaya sing ngrayakake perjalanan internasional, pangan, lan tradhisi!

Kita lelungan bebarengan diwiwiti ing Juli 2007 ing Nashville, lan wiwit wektu iku kita wis pindah lan lelungan menyang sawetara panggonan sing luar biasa, uga katon lan rampung sawetara apik tenan ing lokasi 50 ing saindhenging donya.

PANJENENGAN BADHE TINDAK PUNDI?

World Map Placeholder
Peta Dunia

ARTIS TERBARU

Pandhuan Keju Ultimate Cream - Pairings, Tips lan Liyane!

Agustus 19, 2019 | 0 Komentar

Keju krim kaya panganan sulap. Kayane kabeh sing ditawakake dadi emas kuliner. Apa sing Dadi Krus Keju, lan kepiye sampeyan bisa nggunakake resep saben dina kanggo njaga ... Read More

Perkara sing Seneng Apa ing Chiang Mai

Agustus 18, 2019 | 0 Komentar

Chiang Mai, sing diubengi akeh gunung lan candhi, yaiku Thailand Lor. Iki minangka papan sing paling apik kanggo para pengunjung kanggo njelajah budaya Thailand lan nindakake macem-macem… Read More

Where To Find Music Fado In Lisbon, Portual

Agustus 15, 2019 | 0 Komentar
Fado-Music-Lisbon

Musik Fado, lagu somber Portual, minangka jinis musik rakyat sing banget hasrat lan nrenyuhake sing bisa ditelusuri maneh ing 1820 (lan bisa uga sadurunge) ing Lisbon. Fado akeh cara… Read More

Cara Gampang Perjalanan Gampang

Agustus 14, 2019 | 0 Komentar

Kita kabeh seneng lelungan supaya gampang, nanging kadang ora. Kadhangkala ora santai, utawa uga nyenengake. Kadhangkala, nyatane angel lan nguciwani. Lelungan sing ora apik yaiku jinis sing paling ala, lan ana sing ... Read More

Saltimbocca pitik

Agustus 10, 2019 | 0 Komentar

Garam Saltimbocca minangka panganan tradisional Italia sing diowahi nganggo pitik tinimbang urat. Tembung saltimbocca tegese "mlumpat ing cangkem", lan sing bener yaiku! Resep iki bener karo tradisional ... Read More

SIGN-UP FOR TRAVEL TIPS, GUIDES, AND RECIPES!

PALING POPULAR ARTICLES

Gallery Borghese: Masterpieces Bernini Lan Caravaggio

April 7, 2019 | 3 Komentar

Villa Borghese (saiki Galeri Borghese Roma) digawe kanggo dadi tuan rumah koleksi Kardinal Shipyon Borghese (Scipio Borghese), sing seneng banget ngempalaken karya seni. Dheweke dibedakake karo rasa sing ... Read More

Babagan romantis sing kudu ditindakake ing Roma ing wayah wengi

Maret 30, 2019 | 1 Komentar

Roma minangka sawijining kutha sing kaya nggoleki ing wayah wengi kaya nalika dina iki, lan minangka lampu alami mungkir, lampu jalan nglairake kutha sing beda-beda ing wayah wengi .... Read More

Chef And The Dish: Pengalaman Sempurna Kanggo Foodies Internasional

Oktober 8, 2018 | 0 Komentar

Umpama manawa kita lelungan ing luar negeri, mesthine kanggo ngemot rego lan panganan lokal, utamane masakan tradisional. Nanging carane asring kita bisa ndeleng lan ngerti carane padha bener digawe, utamané dening lokal ... Read More

Where To Stay In Santorini

Oktober 7, 2018 | 8 Komentar

Milih papan kanggo manggon ing Santorini, Yunani minangka salah sijine keputusan sing gampang kanggo lelungan. Kenapa? Iku prasaja - ora ana papan sing ora becik kanggo manggon ing (utawa malah, ing) Santorini. Paling ... Read More

Cara Miwiti Blog Wisata

Agustus 5, 2018 | 2 Komentar

Blogging luwih akeh tinimbang penulis travel, bakal dadi influencer, utawa wong-wong sing ngupaya supaya bisa nggabungake pikirane lan nggayuh pendapat umum. Blogging, nyatane, wis dadi bagean rapi manawa usaha tenanan kewirausahaan ... Read More

SIGN-UP FOR TRAVEL TIPS, GUIDES, AND RECIPES!

Resep lan Resep!

Saltimbocca pitik

By Justin & Tracy | Agustus 10, 2019 | 0 Komentar

Garam Saltimbocca minangka panganan tradisional Italia sing diowahi nganggo pitik tinimbang urat. Tembung saltimbocca tegese "mlumpat ing cangkem", lan sing bener yaiku! Resep iki bener karo tradisional ... Read More

Udang Scampi Resep

By Justin & Tracy | Juli 29, 2019 | 0 Komentar

Udang Scampi minangka sajian klasik ing Amerika sing adhedhasar tradhisi tradhisional masakan Italia Scampi, sing cilik crustacea sing katon kaya lobster cilik. Ing Italia, tradhisi kasebut wis dadi… Read More

Sup Bawang Perancis

By Justin & Tracy | Juli 24, 2019 | 0 Komentar

Yen ana sajian sajian Tracy lan aku ora bisa urip tanpa, manawa ana ngendi kita, iku Sup Bawang Perancis. Iku sajian sing, yen sampeyan pengin, ora ana pengganti. Iku salah siji saka Bawang Perancis ... Read More

Kue Coklat Jerman

By Justin & Tracy | Juli 21, 2019 | 0 Komentar

Jerman Chocolate Cake yaiku kue sing apik, sugih, lan enak sing sejatine ora Jerman. Wis ditemokake ing abad 19 ing Amerika nalika panen Samuel Jerman ngembangake coklat peteng, ... Read More

New England Clam Chowder

By Justin & Tracy | Juli 18, 2019 | 0 Komentar

New England Clam Chowder iku sawijining spesies saka Amerika Serikat, sing dipercaya bisa ditemokake ing sisih lor-wétan timur dening para imigran Perancis ing 1700s. Meningkat popularitas minangka sajian panganan sing nyenengake nganti entuk terkenal ... Read More

SIGN-UP FOR TRAVEL TIPS, GUIDES, AND RECIPES!

Duwe pitakonan babagan trip sabanjure sampeyan?

Ayo kita ngerti - kita seneng mbantu!