Papanggih sababaraha keur jalan!

Sababaraha keur Jalan mangrupakeun Travel Budaya jeung Blog Culinary celebrating perjalanan, kadaharan, jeung tradisi internasional!

ngumbara kami babarengan dimimitian dina bulan Juli 2007 di Nashville, sarta saprak waktu éta urang geus dipindahkeun tur journeyed ka sababaraha tempat luar biasa, kitu ogé ditempo sarta dipigawé sawatara hal endah dina leuwih ti 50 lokasi sabudeureun dunya.

Dimana anjeun rek indit?

Dunya Peta Placeholder
Dunya Peta

Artikel panganyarna

The Ultimate Cream Opak Keju - Masang, Tips sareng Langkung Langkung!

Agustus 19, 2019 | 0 Komentar

Kéju krim sapertos tuangeun sihir. Sigana yén sadaya anu dicepeng janten janten emas kuliner. Naon Bawang sareng Kéju Keju, sareng kumaha anjeun tiasa ngagunakeun anu saé dina unggal dinten resep pikeun ngajaga… Maca deui

Hal-hal Pangkur Anu Ngalakukeun Di Chiang Mai

Agustus 18, 2019 | 0 Komentar

Chiang Mai, anu dikurilingan ku loba gunung sareng kuil, mangrupikeun ibukota Kalér Thailand. Konon tiasa janten tempat anu pangsaéna pikeun sémah ngajelajah budaya Thailand sareng ngalakukeun seru… Maca deui

Dimana Pikeun Teangan Fado Musik Dina Lisbon, Portual

Agustus 15, 2019 | 0 Komentar
Fado-Musik-Lisbon

Musik Fado, lagu somber Portual, mangrupikeun genre musik rahayat anu langkung gairah sareng anu pikaresepeun anu tiasa disusud deui ka 1820s (sareng kamungkinan baheula) di Lisbon. Fado ku sababaraha cara nyaéta… Maca deui

Kumaha Cara Ngaémbalan Gampang

Agustus 14, 2019 | 0 Komentar

Urang sadayana hoyong perjalanan janten gampil, tapi kadang henteu. Kadang-kadang henteu bersantai, atanapi bahagia. Kadang, kanyataan, éta hésé sareng nguciwakeun. Perjalanan anu kuciwa mangrupikeun jenis anu paling awon, sareng hal anu… Maca deui

Hayam asinimbocca

Agustus 10, 2019 | 0 Komentar

Garam Saltimbocca mangrupikeun asakan tradisional tradisional Itali anu dirobah nganggo hayam tibatan veal. Kecap saltimbocca hartosna "ngaluncat dina sungut", sareng kaleresan leres anu leres-leres! Resep ieu leres kanggo tradisional… Maca deui

Asup-up for tips Travel, Panungtun, jeung resep hébat!

Artikel POPULAR paling

Borghese Galeri: The Masterpieces Of Bernini Jeung Caravaggio

April 7, 2019 | 3 Komentar

Villa Borghese (dinten ieu Borghese Galeri Roma) dijieun pikeun imah koleksi berharga tina Cardinal Shipyon Borghese (Scipio Borghese), anu éta gairah ngeunaan ngumpulkeun karya seni. Anjeunna dibédakeun ku rasa sabenerna halus ... Maca deui

Romantis Hirup Ka Naha Dina Roma peuting

Maret 30, 2019 | 1 Comment

Roma mangrupakeun kota nu geus sagampil stunning peuting sakumaha anu kasebut dina mangsa poé, sarta sakumaha lampu alam diudar, lampu jalan masihan kalahiran ka kota nu geus kumaha bae béda peuting .... Maca deui

The Chef Jeung Dish The: The Sampurna Garapan Pikeun Foodies Internasional

Oktober 8, 2018 | 0 Komentar

Iraha urang ngarambat mancanagara kami pastikeun pikeun sampel ongkosna lokal sarta delicacies, utamana masakan tradisional. Tapi kumaha mindeng urang meunang ningali na ngartos kumaha aranjeunna nuju sabenerna dijieun utamana ku lokal ... Maca deui

Dimana Pikeun Cicing Dina Santorini

Oktober 7, 2018 | 8 Komentar

Milih dimana cicing di Santorini, Yunani nyaéta salah sahiji kaputusan gampang Anjeun bisa nyieun dina perjalanan. Naha? Ieu basajan - euweuh tempat goréng tetep di (atawa rada, on) Santorini. Yunani urang paling ... Maca deui

Kumaha Ka Mimitian Blog Travel A

Agustus 5, 2018 | 2 Komentar

Blogging kanggo leuwih ti panulis perjalanan, bakal-jadi influencers, atawa jalma néangan mangtaun handap ku espousing pamikiran na swaying pendapat umum. Blogging, kanyataanna, geus jadi bagian intricate tina sagala bagean wirausaha ... Maca deui

Asup-up for tips Travel, Panungtun, jeung resep hébat!

Rasa jeung resep!

Hayam asinimbocca

By Justin & Tracy | Agustus 10, 2019 | 0 Komentar

Garam Saltimbocca mangrupikeun asakan tradisional tradisional Itali anu dirobah nganggo hayam tibatan veal. Kecap saltimbocca hartosna "ngaluncat dina sungut", sareng kaleresan leres anu leres-leres! Resep ieu leres kanggo tradisional… Maca deui

Udang Scampi Resep

By Justin & Tracy | Juli 29, 2019 | 0 Komentar

Udang Scampi mangrupakeun piring klasik di Amérika anu didasarkeun kana saurang tradisi Italia goreng di Scampi, anu krustacea leutik pisan anu katingali kawas lobsters leutik. Di Itali, tradisi parantos ... Maca deui

Sup Bawang Perancis

By Justin & Tracy | Juli 24, 2019 | 0 Komentar

Upami aya salah sahiji hidangan Tracy sareng kuring teu tiasa hirup tanpa, dimana waé kami, éta Perancis Bawang Sup. Ieu mangrupikeun hiji piring anu, upami anjeun hoyong éta, teu aya anu ngaganti. Éta boh Bawang Perancis ... Maca deui

Jerman Coklat Kue

By Justin & Tracy | Juli 21, 2019 | 0 Komentar

German Coklat Cake mangrupakeun kueh anu rapih anu amis, beunghar, sareng nikmat anu sabenerna henteu Jerman. Akarna aya dina abad pertengahan 19th na di Amérika nalika tukang roti Samuel German ngembangkeun hiji poek, coklat baking anu ... Maca deui

New England Clam Chowder

By Justin & Tracy | Juli 18, 2019 | 0 Komentar

New England Clam Chowder nyaéta hiji istimewa Amérika, dipercaya diwanohkeun ka kalér-wétan ka luar ku imigran Perancis di 1700s. Increasedta ningkat dina popularitas salaku piring anu katurunan, karep-olah homemade nepika nginjeumkeun kasenian ... Maca deui

Asup-up for tips Travel, Panungtun, jeung resep hébat!

Gaduh patarosan ngeunaan lalampahan anjeun hareup?

Hayu urang nyaho - urang keur senang keur ngabantu!